Kanervat

Kainuun Kanerva on 1995 perustettu siivous-, hoiva,- rakennus-, hyvinvointi- ja käännöspalveluihin erikoistunut monialaosuuskunta.

Meidät tunnetaan vahvana yhteisönä, jossa on turvallista tehdä töitä. Olemme luotettava yhteistyökumppani sillä luottokelpoisuudeltamme kuulumme Suomen vahvimpiin yrityksiin. Meillä on hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin ja tehokas markkinointi. Prosessimme toimivat ja kustannusrakenteemme on terveellä pohjalla.

Olemme vahva työllistäjä. Maksamme vuosittain palkkaa noin 70 henkilölle, heistä noin 20 on omia jäseniä. Meillä voi tehdä myös lyhytaikaisia työtehtäviä. Palkkalistoillamme on niin nuoria ja kuin eläkeläisiä. Kanervan kautta löytyy siten joustava tapa tehdä töitä erilaisissa elämäntilanteissa, Parhaat käytännöt peliin.

Työntekijöiden innostusta ylläpitävät sekä hyvät työsuhde-edut että työkaverit, joiden kanssa voi vaihtaa kokemuksia ja ideoida. Sisäisen yrittäjyyden vaaliminen ja joustavaksi hiottu toimintamalli luovat positiivista työskentelyilmapiiriä. Toiminnan demokraattisuus näkyy myös siinä, että hallitus koostuu työntekijöistä. Työntekijät vastaavat itse tekemästään työn laadusta ja asiakkaan tyytyväisyydestä.

Kanerva on myös astinlauta yrittämiseen. Kauttamme voi työllistää itsensä monenlaisiin tehtäviin helpommin ja tuottavammin kuin yksin yrittämällä – tuotemyynnistä naurujoogan ohjaukseen.

Arvomme

Osuuskuntatoiminnan kansainväliset periaatteet ovat meille tärkeitä ja niistä hyötyvät niin asiakaskuntamme yksityishenkilöt kuin yritysasiakkaatkin.

Asiakas on aina etusijalla ja mukana tekemässä omalta kannaltaan keskeisiä päätöksiä kanssamme.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on arvoikkain voimavaramme. Olemme valmiit panostamaan henkilöstön koulutukseen ja arvoihimme liittyy mestari – kisälli hengessä nöyrästi kulkeminen.

Sisäinen yrittäjyys ja itseohjautuvuus ovat työntekijöidemme ominaisuuksia.
Työntekijämme ottavat vastuuta ja heihin luotetaan. He tekevät omaa työtään koskevat päätökset ja ottavat niistä vastuun. Toiminta on rehellistä ja oikeudenmukaista.

Olemme tinkimättömiä laatuasioissa.

Toimimme kestävän kehittymisen periaatteita noudattaen.

Missiomme

Osuuskunnallisen organisaatiomme tehtävä on työllistää osuuskunnan jäsenet ja lisäksi tarjota työtilauksia muulle henkilöstölle siten, että toiminta on kannattavaa ja talous vahvalla pohjalla.

Toiminta-ajatuksemme

Kanervan toiminta-ajatus on saada ammattitaitoista työvoimaa tarvitseva asiakas ja ammattitaitoinen työtä hakeva henkilö kohtaamaan toisensa.