PALVELUMME


Hoivatiimi


Hoivapalvelutiimi avustaa kaikissa arjen askareissa. Se huolehtii kaupassa käynnistä, pyykin pesusta, lääkkeiden jakamisesta, avustaa pukemisessa ja muissa pienissä asioissa. Yksilöllinen, ihmisläheinen ja luottamuksellinen toimintatapa varmistaa huolenpidon niin ikäihmisille kuin muuten apua tarvitseville. Kanervan laatuun voit luottaa. Sen osoituksena se on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon –kuntayhtymän  palveluseteliyrittäjä.

Palveluesimies puhelin 0440 623 305

Siivouspalvelut


Kanervan kotisiivoustiimi tunnetaan hyvästä laadusta ja oivallisesta asiakaspalvelusta. Kotona tehtävä työ edellyttää sopivaa luonteenlaatua, ahkeruutta ja itsenäistä otetta työhön. Siivoustiimin jäseniltä nämä kyvyt  löytyvät, jonka osoituksena siivoojillemme on muodostunut vakiintunut tyytyväinen  asiakaskunta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Rakennus- ja toimitilasiivous


Kainuun Kanervan monipuoliset siivouspalvelut tekevät puhdasta jälkeä rakennuskohteissa. loma-asunnoissa ja  työpaikalla. Työtämme arvostetaan, jonka osoituksena esimerkiksi rakennussiivoustiimin asiakkaana ovat olleet  kaikki maakunnan johtavat rakennusliikkeet. Toimitilasiivouksessa emme kilpaile ajalla vaan laadulla. Sen vuoksi teemmekin myös vaativia siivouskohteita, jossa arvostetaan työn lopputulosta. Ripeyttä ja ammattitaitoa vaativaa loma-asuntosiivousta teemme  Suomen suositummassa vapaa-aikakeskuksessa  Vuokatissa.

Rakennus- ja remontointipalvelut


Kanervan kokenut rakennus- ja remonttitiimi kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Seinät tapetoidaan, parketit vaihdetaan ja maalaukset hoidetaan nopeasti ja jälkeä ei tarvitse moittia. Pihapiirin rakennukset, aidat ja portit  – kaikki onnistuu kokemuksella ja oikealla asenteella.

Käännöstyöt


Kanervan kielenkääntäjän huippuosaamista on Tanska-Suomi-Tanska käännökset. Sen lisäksi osaamisalueeseen kuuluu myös Englanti – Suomi – Englanti ja muut pohjoismaiset kielet. Vaikeatkin tekniset käännökset sujuvat kuin vettä valaen. Nopeasti ja tehokkaasti.